Verhuizen of verbouwen in Overijssel? Bouwbedrijf Spans helpt!

Iedereen wenst een eigen plekje in huis. Om te spelen, om te ontspannen of om te werken. Soms voldoet de indeling van de woning niet meer om iedereen een eigen plek te geven. Verhuizen lijkt dan vaak de enige optie. Gelukkig heeft Bouwbedrijf J. Spans genoeg ideeën om uw huidige woning weer naar wens te maken. Van kleine projecten tot volledige renovaties of verbouwingen, Bouwbedrijf J. Spans voert het hele project voor u uit, van ontwerp tot oplevering.

Maak een afspraak

Een dakkapel plaatsen

Van uw zolder maken we een volwaardige slaap- of werkkamer door er een dakkapel te plaatsen. Zo creëren we op de bovenste verdieping van uw huis extra leefbare ruimte en veel daglicht. Hiermee creëert u niet alleen meer ruimte in uw woning, maar de waarde van uw woning stijgt hierdoor ook.


De dakkapel zetten wij in onze eigen werkplaats in elkaar. Zo garanderen wij dat u zo min mogelijk overlast heeft van de verbouwing, omdat we hem bij u thuis alleen nog maar hoeven te monteren. Maak een afspraak met ons, zodat wij u kunnen informeren over de vele mogelijkheden en opties die wij bieden.

Vraag een offerte aan

Uw huis uitbreiden? Bouwbedrijf J. Spans voert het uit

Wilt u uw woning vergroten? Wij denken met u mee en samen bekijken we wat er mogelijk is. Wilt u bijvoorbeeld extra ruimte naast de keuken, met plek voor de wasmachine en droger, en eventueel een vrieskist of een tweede koelkast? Een bijkeuken is in zo’n geval ideaal om meer opbergruimte te scheppen en zo tóch al uw spullen bij de hand te houden. Of misschien wilt u uw woonkamer uitbreiden richting de tuin, of een serre achter uw huis plaatsen. Alles is mogelijk! Maak een afspraak met Bouwbedrijf J. Spans en wij nemen uw wensen met u door, informeren u over de technische mogelijkheden en materialen, en maken voor u vrijblijvend een offerte.

Neem contact op