Laat uw droomhuis bouwen in Overijssel 

Waar de één enthousiast raakt bij het zien van een klushuis, rent de ander daar gillend van weg. Niet iedereen ziet het opknappen en verbouwen van een woning als een leuke uitdaging. Gaat uw voorkeur ook uit naar nieuwbouw? Bouwbedrijf J. Spans bouwt uw nieuwe woning vanaf de grond op. Wij kunnen zeer grote projecten realiseren, door een professioneel netwerk van medewerkers, producenten en onderaannemers. Wij zorgen voor vakmanschap en technische kennis, zodat u uiteindelijk kunt genieten van uw droomhuis.

Maak een afspraak

Voordelen van nieuwbouw door ons bouwbedrijf

Wanneer u uw nieuwbouwproject aan ons uitbesteedt, heeft u slechts één aanspreekpunt gedurende het gehele bouwproces. Dat is wel zo makkelijk en efficiënt voor u. Uw contactpersoon bij Bouwbedrijf J. Spans houdt u bij elke bouwstap op de hoogte. Zo blijft u betrokken bij het proces en kunt u altijd bijsturen, mochten uw wensen veranderen. Want kleine aanpassingen kunnen we eventueel tussentijds nog voor u uitvoeren.


Alle werkzaamheden die komen kijken bij een nieuwbouwwoning voeren we zelf uit, of laten we uitvoeren door personen en bedrijven uit ons netwerk van professionals: mensen en bedrijven die wij kennen en vertrouwen, omdat ze kwaliteit en vakmanschap garanderen. U heeft hier overigens geen omkijken naar: Bouwbedrijf J. Spans is hoofd- en eindverantwoordelijk voor de bouw van uw huis en wij zullen dan ook altijd garanderen dat wat er wordt geleverd voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen.

Maak een afspraak