Professionele renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in Overijssel

Auto’s hebben jaarlijks onderhoud nodig om goed en veilig te blijven rijden. En een tuin heeft regelmatig aandacht nodig om er netjes bij te blijven staan. Ook uw woning verdient regelmatig onderhoud. Het is zelfs noodzakelijk als u niet wilt dat uw huis veroudert en uiteindelijk beschadigd raakt, met lekkages en tocht als gevolg. Om niet te spreken van de waardevermindering van uw huis. Bouwbedrijf J. Spans uit Sint Jansklooster is een professioneel en ervaren bouwbedrijf met een groot netwerk aan medewerkers en onderaannemers. Wij inventariseren de staat van uw woning en kunnen u adviseren over onderhoudswerkzaamheden. Neem contact op voor een afspraak en een vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan

Bouwbedrijf J. Spans onderhoudt en renoveert

Laat uw onderhoudswerkzaamheden over aan Bouwbedrijf J. Spans uit Sint Jansklooster. Dankzij onze jarenlange ervaring in de bouwsector en ons grote, professionele netwerk aan werknemers, producenten en onderaannemers, weten wij precies waarop we moeten letten bij de inventarisatie van woningen. Zo garanderen we dat u in de toekomst geen voorkombare gebreken zult tegenkomen in uw woning.


Het onderhoud van woningen beslaat verschillende terreinen en op alle terreinen kunnen wij u van dienst zijn. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn renovaties van ramen en kozijnen, reparaties aan daken en zelfs hele dakvervangingen. Wilt u dat wij de staat van uw huis inspecteren, of heeft u zelfs al een onderhoudsklus in gedachten voor Bouwbedrijf J. Spans? Neem dan snel contact met ons op en wij komen de situatie bij u thuis inventariseren. Wij kunnen alle werkzaamheden van groot tot klein zelf uitvoeren, u heeft dus altijd maar één aanspreekpunt. Daarnaast bent u gegarandeerd van kwaliteit en zo min mogelijk overlast.

Neem contact op