bouwbedrijf overijssel

We realiseren meer ruimte in en om huis

Iedereen wenst een eigen plekje in huis. Om te spelen, om te ontspannen of om te werken. Soms voldoet de indeling van de woning niet om iedereen een eigen stekkie te geven. Bouwbedrijf J. Spans denkt met u mee. Een muur weghalen of juist een extra kamer creëren, een dakkapel plaatsen of een bijkeuken bouwen. Wilt u weten hoe we uw droom realiseren? Maak dan een afspraak en bel: 0527-246179

Voor elke klus in Overijssel: Bouwbedrijf J. Spans

Voor elke klus in Overijssel: Bouwbedrijf J. Spans

Een schuur om uw spullen in op te slaan is onmisbaar. Wij kunnen deze voor u bouwen. Ook het uitbreiden van uw huidige schuur is voor ons geen probleem.  Hebt u een monumentaal pand en wilt u dit renoveren? Ook dat kunnen wij voor u realiseren. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van renovatiewerkzaamheden, ook met monumentale panden. De materialen waar wij mee werken zijn van zeer goede kwaliteit. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop.
 

Een dakkapel plaatsen

Een dakkapel plaatsen

Wilt u van uw zolder een volwaardige slaap- of werkkamer maken? Dan mag een dakkapel niet ontbreken. Daarmee creëert u daglicht en een raam dat ’s zomers lekker open kan.

De dakkapel kunnen wij in onze werkplaats in elkaar zetten. Daarna is het plaatsen bij u thuis zo gedaan! Voor u betekent dit dat de overlast tot een minimum wordt beperkt.

Een bijkeuken bouwen

Een bijkeuken bouwen

Wilt u uw woning vergroten? Wij denken met u mee en samen bekijken we wat er mogelijk is. 

Extra ruimte naast de keuken, met plek voor de wasmachine en droger, eventueel een vrieskist of een tweede koelkast. Een bijkeuken is ideaal om meer opbergruimte te maken en tóch al uw spullen bij de hand te houden.

Uw woonkamer of keuken uitbreiden? Voor ons geen probleem. Wij gaan ermee aan de slag!